سفارش گیرنده سیار  (PDA)
1

سفارش گیرنده سیار (PDA)

نحوه تبادل اطلاعات با کامپیوتر نیز سدی بزرگ در برابر فراگیر شدن دامنه کاربردی کامپیوتر در زمینه های مختلف ‏عنوان گردیده است، بطوریکه این نکته پیوسته ذهن محققان و تولیدکنندگان فناوری اطلاعات را بخود مشغول داشته ‏که چگونه میتوان با توسل به تجهیزات جانبی مناسب، داده‌ها را با حدکثر سرعت و عاری از هرگونه خطا وارد کامپیوتر ‏نمود. در این راستا، فناوری‌های مختلف شناسایی خودکار و جمع‌آوری داده‌ها (‏AI/DC‏) بعنوان ابزاری کاملا مناسب در ‏جهت بهبود روش‌های جمع‌آوری و انتقال اطلاعات به سیستم‌های کامپیوتری در اختیار کاربران قرار گرفته است.‏ در اینجا با یک مدل خاص از این نوع دستگاه ها آشنا می شویم.

با خرید این محصول شما می توانید تا 199000 امتیاز وفاداری. سبد شما در مجموع 199000 امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود 39,800 تومان.


  • ارسال رایگان به سراسر ایران

با پیشرفت تکنولوژی و همگانی شدن کامپیوتر علی‌الخصوص در دو دهه اخیر، پردازش و ارائه گزارشات مختلف با دقت ‏و سرعت بسیار بالایی انجام می‌پذیرد. ولی با تمامی قدرت و دقت کامپیوتر، جمع‌آوری داده‌ها و وارد کردن آن‌ها به ‏کامپیوتر همواره از مراحل گلوگاهی سیستم‌های اطلاعاتی بشمار رفته است، چرا که استفاده از نیروی انسانی برای ‏گردآوری و ورود داده‌ها ضمن عدم بهره‌مندی از سرعت قابل توجه عاری از بروز خطای انسانی نیز به نظر نمی‌رسد. ‏شرکت زبکس با فناوری و تکنولوژی خاص خودش دستگاهی را در این زمینه راهی بازار کرد که جلوه خیره کننده ای بر ‏جای گذاشت. این دستگاه به اسامی رایانه قابل‌حمل صنعتی، هند هلد، ‏PDAصنعتی، دیتاکالکتور و دیتا ترمینال ‏پرتابل معروف می‌باشد از جمله که با آن، تکنولوژی و کارایی آن بیشتر آشنا می‌شویم.‏

فناوری و تکنولوژی دستگاه

این تجهیزات تخصصی دارای پردازنده و سیستم عاملی با قابلیت عملکرد بالا، حافظه و باطری با ظرفیت‌های کارکرد ‏مختلف، صفحه نمایش لمسی و بدنه مقاوم در برابر ضربه و شرایط سخت آب و هوایی، امکان ارتباط با شبکه‌های ‏بی‌سیم(‏WiFi‏ و ‏Bluetooth‏) و شبکه‌های مخابراتی(‏GSM/GPRS‏ و ‏‎3G‎‏)، قابلیت ردیابی توسط ‏GPS‏ و همچنین ‏امکان استفاده از ابزارهای متنوع جهت جمع آوری و ورود اطلاعات از طریق صفحه کلید، بارکد خوان، قرائت گر ‏RFID، ‏دوربین، کارت خوان، اسکنر اثر انگشت و ... هستند. استحکام و طراحی بیرونی‌ این دستگاه‌ها با استانداردهایی از ‏جمله ‏IP‏ (حافظت در برابر ضربه و ورود غبار و رطوبت) و یا استاندارد ‏MIL-STD810F‏ (یک استاندارد نظامی که عملکرد ‏دستگاه را در شرایط محیطی دشوار می‌سنجند، از جمله سقوط از ارتفاع، تغییرات شدید دمایی، ورود آب و ...) مورد ‏بررسی قرار می‌گیرند که همواره یکی از مهم‌ترین شاخص‌های انتخاب مدل مناسب از این تجهیزات جهت استفاده در ‏یک پروژه است.‏ همچنین داشتن دوربین با قابلیت فلش و صفحه لمسی این دستگاه جلوه خیره کننده ای به آن بخشیده است.



مهم‌ترین موارد کاربرد رایانه‌های قابل‌حمل

مدیریت انبار و اموال، مدیریت و برنامه ریزی خطوط تولید، فروش و پیش فروش سیار در شرکت‌های پخش و توزیع مویرگی ‏کالا، کنترل حمل و نقل لجستیک، ردیابی بیمار و اتوماسیون اداری، مدیریت خدمات پس از فروش، کنتور خوانی مکانیزه، جمع ‏آوری اطلاعات آماری، اتوماسیون نقاط فروش کالا و خدمات، مدیریت پارکینگ‌ها، کنترل و جریمه الکترونیکی خودرو، مدیریت ‏تعمیرات و نگهداری ماشین آلات از همه ترین عملکرد های این دستگاه می باشد.


جمع بندی

رایانه‌های قابل‌حمل جان‌سخت (‏Rugged Mobile Computers‏) که امروزه از جایگاه ویژه‌ای برای جمع‌آوری و انتقال ‏الکترونیکی داده‌های بارکدی و ‏RFID‏ در سازمان‌های مختلف برخوردارند در واقع نوعی ‏PDA‏ (مخفف ‏Personal Digital ‎Assistant‏) هستند که با تکیه بر استحکام و عملکرد قدرتمندانه جهت استفاده در مراکز تجاری، صنعتی، نظامی، ‏خدماتی، درمانی و... طراحی و تولید می‌شوند. ‏

دیدگاه کاربران
0

هیچ نظری ارسال نشده

نظر خود را بنویسید

*
*